WRM-bijscholing in Zweden – Ice Drive Experience

Uitdagende rijvaardigheidstraining inclusief theoretische WRM-bijscholing in winterse omstandigheden.

 

Elk jaar organiseert Dutch Automotive Events een uniek Ice Drive Experience WRM Programma. Van maandag tot en met vrijdag volgen de rij-instructeurs op onze accommodatie in Zweeds Lapland een tweetal bijscholingscursussen (ADAS en Voertuigbeheersing in de praktijk). In totaal bestaat de theoretische WRM-bijscholing uit vier dagdelen (12 klokuren).

 

Tijdens deze vijfdaagse rijvaardigheidstraining in Zweeds Lapland, komt naast de theoretische WRM-bijscholing, ook het rijden op een speciaal geprepareerd ijsmeer aan bod. Daarnaast kunt u optioneel een traditionele huskysafari, of een uitdagende sneeuwscootertocht door de ongerepte Zweedse natuur ervaren. Tevens brengt u gedurende de midweek een bezoek aan het ijshotel. Het is een unieke en uitdagende all-inclusive ervaring speciaal voor Nederlandse rij-instructeurs. Van luxe hotel tot en met een comfortabele vlucht, alles is tot in de puntjes geregeld.

 

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

RIJVAARDIGHEIDSTRAINING OP EEN IJSMEER

Rijden, rijden en nog eens rijden op een prachtig ijsmeer.

Gedurende het programma gaat u met één auto per twee personen, rijden op ons eigen ijsmeer. Hier beschikken wij over een twee kilometer lange baan en een vijftien meter brede ovaal baan.

Op dit ijsmeer beschikken wij over een traditionele kota met openhaard, waar er onbeperkt koffie, thee, fris en snacks beschikbaar zijn. Ook is dit gedurende het programma een keer onze lunch locatie.SNEEUWSCOOTER AVONTUUR DOOR DE ZWEEDSE BOSSEN

Trek met een sneeuwscooter de bossen van Zweden in.

Tijdens de activiteitendag kunt u een onvergetelijk winters avontuur beleven op de sneeuwscooter. Op uw eigen sneeuwscooter ontdekt u het prachtige winterse landschap van Zweeds Lapland. De sneeuwscootertocht kunt u tot 20 december optioneel bijboeken voor € 275,00 p.p.

TRADITIONELE HUSKYTOUR

Beleef een onvergetelijke huskytocht door
de besneeuwde Zweedse natuur.

Het andere deel van de activiteitendag bestaat uit een traditionele huskytocht door de bijzondere frozen trees van Zweden. Ervaar zelf hoe waanzinnig mooi Scandinavië kan zijn op een avontuurlijke wijze. Onze Husky Experience kunt u optioneel bijboeken voor € 225,00 p.p.

AUTHENTIEK LUXE HOTEL

Overnacht in een van de meest luxe hotels van Scandinavië.

Gedurende de gehele midweek overnacht u in het authentieke en tevens zeer luxe Skogen hotel in Arvidsjaur, slechts vijftien minuten rijden van ons eigen ijsmeer.

Geniet van de rust, sauna’s en het lekkere eten. Geheel in Scandinavische stijl.