Ice Drive Experience

DUTCH AUTOMOTIVE EVENTS | ICE DRIVE EXPERIENCE

Rijvaardigheidstraining in winterse omstandigheden.

In de ‘achtertuin’ van het Zweedse Volvo organiseren wij jaarlijks een unieke Ice Drive Experience. Hier wordt gebruikgemaakt van Scandinavische winterse omstandigheden en natuurlijk de gloednieuwe Volvo serie.

 

Het is een exclusieve ervaring voor iedereen die van uitdaging en avontuur houdt. U gaat een lang weekend of midweek rijden in de aller nieuwste Volvo’s, op sneeuwscooters rijden en een prachtige huskytour tocht maken. Van luxe hotel tot en met een comfortabele vlucht, alles is tot in de puntjes geregeld.

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

WRM BIJSCHOLING VOOR RIJ-INSTRUCTEURS

Rijden, rijden en nog eens rijden op prachtige snowtracks.

Ook voor 2019 heeft Dutch Automotive Events een WRM bijscholingscursus samengesteld. Van maandag tot en met vrijdag volgen de rij-instructeurs op onze accommodatie in Zweeds Lapland een tweetal cursussen.

Naast Voertuigbeheersing in de rijopleiding, behandelen wij ook de Advanced Drivers Assistance Systems van onze gloednieuwe Volvo's. Uiteraard gaan we ook met de sneeuwscooters het prachtige winterse landschap verkennen en staat het rijden op een groot bevroren ijsmeer ook op het programma.

Het WRM bijscholingsprogramma is vanaf mei 2018 te boeken.

SNEEUWSCOOTER AVONTUUR

Trek met een sneeuwscooter de bergen van Zweden in.

Beleef een onvergetelijk winters avontuur. Ontdek de adembenemende schoonheid van Zweeds Lapland op de sneeuwscooter. Ook dit zit natuurlijk volledig inbegrepen bij onze Ice Drive Experience.

TRADITIONELE HUSKYTOCHT

Beleef een onvergetelijke huskytocht door
de besneeuwde Zweedse natuur.

Een huskytocht door de bijzondere frozen trees van Zweden zit volledig inbegrepen bij onze
Ice Drive Experience. Ervaar zelf hoe waanzinnig mooi Scandinavië kan zijn op een avontuurlijke wijze.

LUXE ACCOMODATIES

Overnacht in de meest luxe hotels van Noord-Europa.

Deze experience zou geen experience zijn wanneer Dutch Automotive Events niet ervoor gezorgd had, dat alle gasten in de meest luxeuse hotels en lodges overnachten.

Het maakt de Ice Drive Experience dan ook meer dan compleet. Geniet van de rust, sauna’s en het lekkere eten. Geheel natuurlijk in Scandinavische stijl.