Rabobank Taste and Experience Rally

Voor de Rabobank mochten wij een exclusieve meerdaagse tour tocht organiseren door Nederland.

 

Dutch Automotive Events biedt compleet verzorgde auto(toer)rally’s als invulling van uw bedrijfsfeest, evenement of luxe incentive. Door ons gedurende de laatste acht jaar te focussen op het organiseren van lange afstand tourritten hebben we een schat aan ervaring. Naast prachtige routes op basis van uiteenlopende navigatiemethoden, maken wij ook in eigen beheer de meest fraaiste, gepersonaliseerde roadbooks.

 

Voor Rabobank Gelderse Vallei Vermogensmanagement & Private Banking organiseerde wij van vrijdag tot en met zaterdag, 22-23 september 2017, een exclusieve meerdaagse kaartlees rit. Na de start, bij de oranjerie in Barneveld, verliep de route via twee overtochten binnendoor naar Oss en aansluitend Vught waar de deelnemers hebben genoten van een smakelijke lunch op Kasteel Maurick. Na de lunch ging de navigatierit verder via RaceWay Venray met uiteindelijk de finish op het landgoed van Chateau St. Gerlach in Valkenburg (Zuid-Limburg).

 

 

Origineel, tot in de puntjes geregeld en concurrerende tarieven zijn onze meest belangrijkste pijlers.

Geïnteresseerd in een tour rally? Contacteer ons vandaag nog en wij nemen op korte termijn contact met u op.

 

Dutch Automotive Events B.V. | Havenstraat 31b | 7005AG | Doetinchem

Telefoon: 0314 640 143 b.g.g. Mobiel: 0653 934 154

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------