Over ons

Alles over Dutch Automotive Events BV

Over ons

Nationale en Internationale Driving Events, proef(test)ritten eventueel aan huis, introductie (incentive) programma’s, testdagen en merken rij trainingen in binnen en buitenland, dat is Dutch Automotive Events uit het Gelderse Doetinchem. Dutch Automotive Events is onder andere organisator van het zeer succesvolle concept ScanCoveryTrial dat ieder jaar, begin januari, wordt gereden in het fantastische Scandinavië, onze tweede thuisbasis.

 

Daarnaast organiseert Dutch Automotive Events verschillende auto toertochten, en rijvaardigheidstrainingen op verschillende locaties in binnen- en buitenland. Wilt u uw medewerkers, klanten, leveranciers e.d. trakteren op een spectaculair en succesvol auto gerelateerd evenement, neem dan contact op met de rijvaardigheid instructeurs van Dutch Automotive Events.

 

Interesse? Bekijk ons grote aanbod van drive experiencesrally’s en tourtochten, of contacteer ons direct.

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------