Lionsclub Doetinchem

OVER DE LIONSCLUB DOETINCHEM

Samen met Lionsclub en Stichting Hulphond, organiseerden wij een meer dan succesvolle toertocht.

Dutch Automotive Events organiseert naast uitdagende internationale toertochten door Scandinavië ook binnenlandse automotive gerelateerde evenementen. Deze zomer kregen wij de opdracht om samen met Lionsclub Doetinchem een toertocht te organiseren met een goed doel, namelijk Stichting Hulphond.

 

Op 16 juni was de dag dat 43 auto’s samen gingen rijden voor Stichting Hulphond. Uiteindelijk reden zij voor maar een doel, namelijk om een behoorlijk bedrag op te halen voor deze prachtige stichting die zich dag in en dag uit inzet voor een reeks van belangrijke taken. De sponsorrally van Lions Doetinchem De Graafschap heeft ruim 40.000 euro opgeleverd voor Stichting Hulphond. De Achterhoekse ondernemers ondersteunen daarmee de opleiding van therapiehonden.

 

Directeur Rudolph Strickwold van Hulphond Nederland is dankbaar voor de donatie. Met het geld gaat de stichting twee speciale therapiehonden opleiden die jaarlijks zo’n dertig kinderen kunnen helpen bij behandelingen.

Origineel, tot in de puntjes geregeld en concurrerende tarieven zijn onze meest belangrijkste pijlers.

Geïnteresseerd in een tour rally? Contacteer ons vandaag nog en wij nemen op korte termijn contact met u op.

 

Dutch Automotive Events B.V. | Havenstraat 31b | 7005AG | Doetinchem

Telefoon: 0314 640 143 b.g.g. Mobiel: 0653 934 154

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------