Volvo Forum in Zweden – Ice Drive Experience

Ervaar, ontdek en geniet van het prachtige Zweeds Lapland met de nieuwste Volvo’s.

 

Februari 2019 organiseert Dutch Automotive Events in de ‘achtertuin’ van het Zweedse Volvo, een uniek Volvo Forum Ice Drive Experience programma. Tijdens dit programma wordt er gebruikgemaakt van Scandinavische winterse omstandigheden en natuurlijk een gloednieuwe Volvo serie.

 

Van vrijdag 15 februari tot en met maandag 18 februari 2019 rijden de forum deelnemers op ons eigen speciaal geprepareerde ijscircuit. Daarnaast kunnen de deelnemers optioneel een traditionele huskysafari, en/of een uitdagende sneeuwscootertocht door de ongerepte Zweedse natuur bijboeken. Het is een unieke en uitdagende ervaring speciaal voor Volvo-Forum leden. Van luxe hotel tot en met een comfortabele vlucht, alles is tot in de puntjes geregeld.

 

Wat ontvangen de forumleden voor de speciale actieprijs: € 1.995,00

Vliegreis (vrijdag-maandag) – drie overnachtingen in een prachtige ambiance inclusief ontbijt, lunch en avond dinerbuffet – volledig Ice Drive Programma in de nieuwste telg van de XC serie (40) inclusief brandstof – rijinstructie van Nederlandse ervaren WRM instructeurs – maar liefst twee dagen rijden op ons eigen DAE Ice Drive Experience Center bestaande uit een 2 kilometer lang circuit (met 20 verschillende bochten) en een ovaal baan (15 meter breed) voor het testen/oefenen van onder- en overstuursituaties.

 

Interesse?   

Meer informatie?   

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

RIJVAARDIGHEIDSTRAINING OP EEN IJSMEER

Rijden, rijden en nog eens rijden op een prachtig ijsmeer.

Gedurende het programma gaat u met één auto (Volvo XC40) per twee personen, rijden op ons eigen ijsmeer. Hier beschikken wij over een twee kilometer lange baan en een vijftien meter brede ovaal baan.

Op dit ijsmeer beschikken wij over een traditionele kota met openhaard, waar er onbeperkt koffie, thee, fris en snacks beschikbaar zijn. Ook is dit gedurende het programma een keer onze lunch locatie.

SNEEUWSCOOTER AVONTUUR DOOR DE ZWEEDSE BOSSEN

Trek met een sneeuwscooter de bossen van Zweden in.

Tijdens de activiteitendag kunt u een onvergetelijk winters avontuur beleven op de sneeuwscooter. Op uw eigen sneeuwscooter ontdekt u het prachtige winterse landschap van Zweeds Lapland. De sneeuwscootertocht kunt u tot 20 december optioneel bijboeken voor € 275,00 p.p.

TRADITIONELE HUSKYTOUR

Beleef een onvergetelijke huskytocht door
de besneeuwde Zweedse natuur.

Het andere deel van de activiteitendag bestaat uit een traditionele huskytocht door de bijzondere frozen trees van Zweden. Ervaar zelf hoe waanzinnig mooi Scandinavië kan zijn op een avontuurlijke wijze. Onze Husky Experience kunt u optioneel bijboeken voor € 225,00 p.p.

AUTHENTIEK LUXE HOTEL

Overnacht in een van de meest luxe hotels van Scandinavië.

Gedurende de gehele (lange) weekend overnacht u in het authentieke en tevens zeer luxe Skogen hotel in Arvidsjaur, slechts vijftien minuten rijden van ons eigen ijsmeer.

Geniet van de rust, sauna’s en het lekkere eten. Geheel in Scandinavische stijl.